Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка нині часто виступає в Росії, поділилася з фоловерами в Instagram незвичайним постом. Знаменитість виставила трепетні чорно-білі кадри з нової фотосесії для власного бренду косметики, позуючи з "натуральним" макіяжем і примірявши лише біле облягаюче боді. Так, артистка зізналася, як придумала назву бренду VERA, над яким, виявляється, наполегливо працювала.

"Перш ніж придумати назву для мого beauty-бренду @verabeauty.official я ,чесне слово, перебрала різні варіанти:) робили фокус-групи, аналітика , прогнози, і в цих всіх обчислювальних процесах стала вирішальним звичайно жіноча інтуїція. Моя, власна і моїх близьких. Фаворитом була назва «KONSTANTIN»😉, але зупинилися все-таки на VERA ;) В цьому імені для мене закладені всі паролі;) і віра, і моя цифра, і любов до того що роблю. Ну і запам'ятовується легко ))", - поділилася думками Брежнєва.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Віра Брежнєва поділилася в Instagram спільним знімком з 17-річною дочкою Сонею. Шанувальники не одразу зрозуміли, де мама, а де донька, адже вони схожі між собою, як дві краплі води.