Як відомо, вже незабаром відома українська артистка Тіна Кароль святкуватиме власний 35-річний ювілей. У зв'язку з цим, співачка вирішила поділитися з фанатами відвертим зізнанням. Так, знаменитість зізналася, як пережила втрату свого чоловіка, який ще сім років тому пішов з життя, а також розповіла про реакцію сина на її нібито роман з не менш популярним Даном Баланом.

Відтак, за словами співачки, їй довелося вкрай важко, адже вона залишилася майже без грошей та ще й з маленькою дитиною на руках.

"У мене все одно був посттравматичний синдром, і, можливо, я ожила півроку-рік тому. Знати шлях і пройти - це різні речі. Можна здогадатися, як мені було, але вважай, що все було в тумані. Скільки немає Жені? З 2013 року. Я завжди буду говорити про це: він мій чоловік, моє життя, доля. Сьогодні вже 2020-й. Якою активною я не була б, але активна тільки тому, що ми не мали за що було їсти, жити і взагалі існувати", - зізнається Кароль.

Тіна Кароль та Дан Балан, фото з вільних джерел
Тіна Кароль та Дан Балан, фото з вільних джерел

Окрім цього артистка заявила, що її син Веніамін неготовий до появи нового чоловіка у сім'ї.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

"Веня не готовий, щоб у нього з'явився вітчим. Йому не подобаються жарти про Дана Балана, він запитав мене: "А що це вони жартують, що ти виходиш заміж за Балана і навіщо ти підтримуєш ці розмови?", - говорить відверто співачка.

Нагадаємо, Тіна Кароль пограла на камеру, шанувальники спітніли.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що загадковий живіт Тіни Кароль позбавив українців сну.

Також портал "Знай.ua" писав, що неймовірна Тіна Кароль зачарувала мережу чуттєвим фото.