Юрій Великий – відомий український комічний актор, який раніше виступав в дуеті "Брати Шумахери". Коли Володимир Зеленський став президентом України, у "95 Кварталі" оголосили конкурс на його пародиста, який буде грати президента в концертах. Переможцем цього конкурсу став Юрій Великий, який вже частенько одягає темноволосу перуку з "зачіскою Зеленського". Комік активний користувач Instagram, де часто радує публіку яскравими і гумористичними постами.

Так, цього разу актор знову потішив шанувальників забавним знімком, на якому з'явився в образі Януковича. Перед камерою Великий позує в старомодному костюмі з білою сорочкою і кольоровою краваткою, а на його голові величезна хутряна шапка, яку в 90-х носили практично всі. При цьому комік мрійливо дивиться в камеру, а в підписі до фото розповідає про свій образ. "Мені здається, до такої шапки підійшло б по батькові "Федорович". До речі, такі ще носять, чи це вже позаминуле століття?", - написав Великий. А фоловери кинулися обговорювати його новий пост.

Нагадаємо, Юрій Великий розповів, що думає про Володимира Зеленського.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що розкрилися шокуючі деталі помпезної справи Януковича.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що 25 тисяч українців підтримали петицію на сайті президента.