Відома американська телезірка, старша з сестер Кардашьян – Кортні, яка прославилася зйомками в сімейному реаліті-шоу, часто радує публіку жаркими фото в своєму Instagram. І цей раз не став винятком – красуня показала пікантне фото, яке зробила сама, мабуть, у своїй гардеробній.

Як видно, перед камерою Кортні Кардашьян з'явилася в сексапільному гірчичному боді з довгими рукавами, яке підкреслило її ідеальну фігуру і оголила стрункі ніжки. Волосся красуні випрямлене, розпущене і красиво укладене, а на її обличчі легкий макіяж. Кортні не дивиться в камеру, вона захоплена самим процесом зйомки. За спиною Кортні видно полиці з безліччю складеного одягу і аксесуарів. У підписі до фото телезірка написала: "Спробуй виправити свої внутрішні проблеми". Шанувальники тут же кинулися обговорювати нове фото Кортні, засипаючи компліментами в коментарях.

Нагадаємо, Кортні Кардашян прикрасила тіло "голою" сукнею українського дизайнера.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що сестрички Кардашьян зганьбилися на червоній доріжці.

Популярні новини зараз
Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що старша Кардашьян переплюнула сестричок.