Популярна американська модель і телезірка з сімейства Кардашьян-Кендалл Дженнер, яка є обличчям білизняного бренду Саlvin Кlеin, зібрала величезну аудиторію у своєму Instagram, яку тепер часто радує яскравими моментами з життя. В цей раз зоряна красуня поділилася веселим фото, на якому позує в компанії загадкового парубка, імені якого не називає.

На новому фото парочка відображена на водній прогулянці, а за їх спинами видно розведений міст. Кендалл прийшла на побачення з хлопцем у світлих джинсах і рожево-персиковій напівпрозорій кофтині, цей наряд тільки підкреслює її природну худорлявість. Волосся моделі зібране в недбалий хвостик, а на її обличчі легкий макіяж і весела усмішка. Хлопець поруч з нею в чорних брюках і вільної білій сорочці, яка на кілька розмірів велика для нього. Він теж сміється поруч з Кендалл.

Нагадаємо, Кендалл Дженнер перевершила себе минулорічну.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Кендалл Дженнер показала, як сім'я Кардашьян відзначила День подяки.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що напівгола Кендалл Дженнер перетворилася на розпусну школярку.