Стало відомо, що виступ Ольги Мельник на популярному вокальному шоу "Голос країни-10" сколихнув соціальні мережі і б'є рекорди переглядів. Фіналістка четвертого сезону, чия кар'єра ледь не зруйнувався через травму спини, тріумфально повернулася на проект з піснею "Lovely". Менше ніж за тиждень виступ дівчини зібрав понад 800 тисяч переглядів на YouTube-каналі.

Голос країни-10

"Ти встала на ноги і підняла весь зал, всіх тренерів", - сказав Потап.

У свою чергу, Дан Балан заявив, що мріє продюсувати таку співачку, як вона.

"Я ніколи не використовував ніяких козирів для битви учасника, але не в цьому випадку - у мене є готова пісня для тебе", - зізнався він.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

А Тіна Кароль відзначила, що Ольга Мельник є прикладом для мільйонів, хто зневірився в собі.

Майже 6 років тому дівчина увірвалася в "Голос країни" з піснею "Жовті черевики". Крок за кроком вона здобувала перемогу на всіх етапах і посіла третє місце у вокальному шоу. Але вона отримала випробування долею. З-за проблем зі спиною 19-річна співачка була змушена знову вчитися ходити.

2 року вона проходила курс лікування, а реабілітація триває і на сьогоднішній день. Щодня дівчина замикалася в собі. В результаті крім фізичного болю, вона отримала ще й емоційне виснаження, яке переросло в затяжну депресію.

Голос країни-10

Зараз же учасниця шоу каже, що її життя тоді нагадувала існування зневіреного в собі людини. Їй допомогла підтримка рідних. Саме з ініціативи сестри Ольга почала повертатися до творчості.

У десятому сезоні на сліпі прослуховування молода дівчина прийшла з піснею "Lovely". Буквально відразу ж всі тренери повернулися до дівчини, а зал аплодував стоячи.

"Ця пісня про мене. Я обрала її, бо знала, що мені не доведеться занурюватися у ці емоції. На той час я просто в них знаходилась. Перед виступом я протягом дня не розмовляла, були ускладнення зі зв’язками, тому розуміла, заспівати так, як хотіла, не вийде. Коли виходила на сцену, сказала собі: "Оль, співай душею – "Голос країни" відчує це". Коли розумієш, що технічно ти не зможеш зараз продемонструвати максимум, душа і серце "вмикаються" особливо потужно. Пізніше як побачила, що відео набирає перегляди, не могла повірити, що це відбувається зі мною. Я боялася, що люди не сприйматимуть мене. Переживала, як поставляться до того, що я вирішила спробувати свої сили вдруге… Зараз мене переповнюють емоції", -поділилася учасниця.

Ольга Мельник

Також дівчина розплакалася прямо на сцені, а коли прийшов час вибирати тренера, то вона ще кілька хвилин коливалася. В результаті Ольга обрала Тіну Кароль.

"Я писала свої пісні та складала їх до шухляди, розуміючи, що мій шлях буде трохи складнішим. Я не планувала повернення у шоу, я його боялась. Коли тренери повернулися, я думала, як би доспівати пісню і не зірватися. І коли пісня завершилась, я сіла і заплакала, бо все те неможливо було тримати в собі. Я не очікувала, що взагалі хтось з тренерів натисне червону кнопку, правда. І найскладнішим для мене виявилось те, що повернулись всі. Я стояла на сцені більше хвилини, думала, до кого піти, а тоді вирішила обирати серцем, відчуттям. Зупинилась, подивилась кожному в очі і зрозуміла, що відчуваю Тіну", - поділилася Ольга.

Нагадаємо, що у складі журі Національного відбору на Євробачення 2020 відбулися зміни - до Андрія Данилка приєдналися Тіна Кароль і Віталій Дроздов.

Як повідомляв портал "Знай.ua", 25 січня знаменита українська співачка Тіна Кароль, якій приписують роман з не менш відомим Даном Баланом, святкує свій 35-ий день народження.

Також "Знай.ua" писав, що тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль похвалилася дуже ніжним несподіваним чином, позуючи в затишному в'язаному светрі-оверсайз карамельного кольору з високою горловиною.