Популярна російська і радянська артистка Алла Пугачова, яка нещодавно відзначила 70-річний ювілей, часто публікує фото зі свого життя на сторінці в соцмережі Instagram. І найчастіше на нових фото зірка з'являється при повному параді – з макіяжем, зачіскою і кожен раз дивує струнким тілом. Так і в цей раз співачка показала кумедне фото, на якому виглядає просто приголомшливо, як для свого віку, фанати буквально її не впізнають.

Як видно, перед камерою Пугачова з'явилася, сидячи в ресторані в компанії чоловіка, видно, що вона весело проводить час. На ній біла блузка з чорною стрічкою на шиї, поверх якої вона накинула цікавий піджак кольору хакі. Алла запустила обидві руки в розпущене волосся, а на її обличчі яскравий макіяж і мила усмішка. У підписі до фото співачка розповіла, що святкує: "Гуляємо з друзями по-китайськи. З Новим роком!". Шанувальники Пугачової в захваті від її вигляду, вони радіють за зірку, що вона сповнена енергії і так відмінно виглядає.

Нагадаємо, Галкіна і Пугачову розкритикували за жорстоке поводження з дітьми.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що в мережі прогримів скандал з-за сперми Кіркорова, в якому постраждав Галкін.

Також портал "Знай.ua" писав, що Галкін влаштував жорсткий тролінг Собчак.