Відома американська телезірка, модель і блогер Кайлі Дженнер, яка за підсумками 2019 року стала однією з наймолодших мільярдерок, часто радує багатомільйонну армію фанатів яскравими моментами з життя у соцмережі Instagram. В цей раз зоряна красуня порадувала публіку яскравим кадром, але заінтригувала підписом до нього.

На фото видно, що Кайлі на відпочинку, вона вийшла позасмагати і прилягла на диванчику біля басейну на красивому фоні. На ній сексуальний сріблястий купальник, але його майже не видно, адже вона лежить на животі попою догори. Цей наряд красиво підкреслив засмаглі соковиті форми Дженнер. Її волосся розпущене, а обличчя за ним майже не видно. У підписі до фото Кайлі загадково написала: "Не вистачає тепла". Фолловери не пройшли повз і почали коментувати публікацію.

Нагадаємо, Forbes назвав найбагатших зірок світу, Кайлі Дженнер вже не перша.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що названі 5 найбільш молодих і багатих знаменитостей, Кайлі Дженнер серед них.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що Кайлі Дженнер показала, як залишатися стильною в сильні морози.