Відома голлівудська актриса з українським корінням Ольга Куриленко, яка прославилася роллю подруги Бонда в знаменитій "бондіані", часто радує фанатів яскравими постами на своїй сторінці в соцмережі Instagram. В цей раз зоряна красуня здорово здивувала публіку, адже вона несподівано зміна зачіску.

Так, на новому чорно-білому фото, яке опублікувала у соцмережі Ольга, вона позує мабуть в машині, так і знімає себе сама. На ній гарний піджак з цікавим візерунком, хоча весь наряд і не видно. Зате всі помітили нову зачіску актриси – вона підрізала волосся і зробила собі чуба, а на її обличчі легкий макіяж і мила усмішка. У підписі до фото Ольга Куриленко написала: "З чубком або без?", а прихильники кинулися відповідати на питання і засипати її компліментами в коментарях до знімка.

Нагадаємо, українська дівчина Бонда порушила мережа зухвалим чином.

Раніше портал "Знай.иа" повідомляв, що українка з Голлівуду похвалилася фото без макіяжу.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Також портал "Знай.иа" писав, що українська дівчина Бонда закохала мережа незвичайним перевтіленням.