Другий ефір "Голосу країни 10", що відбувся 26 січня, був насичений несподіваними виступами. На "сліпі прослуховування" прийшли виконавці, які багато років мріяли потрапити на велику сцену.

Першим заспівав Сергій Асафатов - 33-річний співак з Вінниці. Він грає майже на десяти музичних інструментах. Раніше він брав участь у шоу "Х-фактор" у команді Насті Каменських. Його музична історія розпочалася з дитячого будинку. Співає Сергій з такою хрипотою в голосі, яку неможливо сплутати. Тож з перших секунд пісні "Вахтерам" до співака розвернулися Потап та Настя.

Сергій Асфатов

Каменських відразу вийшла обійняти Сергія.

Зірка заінтригувала тим, що досі підтримує зв'язок з виконавцем: "Ми з ним переписуємся". На що дуже здивувався Потап: "Ти мені це не казала".

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Три тренера повернули свої крісла до Сергія, але пішов він до Монатіка.

Також підкорювати "Голос" приїхав з Канади 52-річний Алекс Фесяк. Він має українське коріння та змалечку співає українські пісні. Заспівав він улюблену мільйонами "Червону руту", але ніхто з тренерів не повернув до нього своє крісло.

В другий день "сліпих прослуховувань" було багато сліз через те, що тренери не повернулися до виконавців. Так, Ольга Старушевич розплакалася на сцені, бо дуже емоційно відреагувала на свою поразку.

Співала вона хіт гурту KAZKA "Свята" та грала на укулеле - маленькій гітарі. Заспокоювати дівчину на сцену піднявся Потап, міцно обійнявши її. В цей момент весь зал скандував "молодець".
Всі тренери потім обійняли учасницю та побажали їй співати і далі, не опускати руки та колись ще спробувати свої сили на шоу.

Не вдалося пройти і наступній учасниці. Це Ольга Вороніна з Дніпра - 36-річна співачка та мама вже дорослої доньки. Ольга зізналася, що стала мамою у 18 років та дуже хоче, щоб її донька зараз нею пишалася. Заспівала вона запальну пісню "Hot Stuff".

Несподіванкою для Монатіка стала поява серед учасників його бек-вокалістки Ліди Лі. Вона вдруге бере участь у "Голосі". Минулого разу вилетіла, програвши Анні Корсун (MARUV) перед початком прямих ефірів.

Заспівала вона пісню "Bang Bang" Jessy J. Авжеж, Монатік першим повернув своє крісло до дівчини. Після чого - Тіна Кароль та Потап з Настею. Проігнорував співачку лише Дан Балан. Після тривалого вмовляння тренерів піти саме до них у команду, Ліда очікувано обрала Монатіка.

Читайте найцікавіші моменти першого випуску "Голос країни 10":

Повернення секс-символу та зірки 4 сезону "Голос країни".

Як росіянка змусила Тіну Кароль палко ревнувати Дана Балана.

На шоу також завітала "королева бурлеску".

Також читайте, як тріумфаторка "Голосу країни" вразила глядачів до глибини душі.