Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість вирушила на канікули в сонячну Мексику з чоловіком Потапом, радуючи безліччю кадрів . Так, артистка виставила фото з ранкової пробіжки, засвітивши шикарну схудлу фігуру, не забуваючи про спорт навіть на відпочинку.

"Обожнюю тренування на свіжому повітрі! 🏃🏼‍♀️Для мене заняття спортом це завжди в задоволення! На природі я надихаюсь і знімаю емоційну втому 🧘🏻 В результаті отримую прилив енергії та заряд позитиву на весь день! ♥️ Have a good day! 💋", - розкрила секрет своєї стрункості Каменських. Фолловери залишилися в захваті: "амазонка🔥🔥🔥", "Муларка🔥", "👍 круто", "Дуже красива 😍😍😍", "Ого🤭🤘😄", "Клас,яка краса навколо і в центрі теж😍👍", "Натхненник)Хороший приклад задуматись про своє життя і йти до своєї цілі)*люблю❤️", "Фігура неймовірна 🤩 Моя мотивашка😜".

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще