Відома українська телеведуча Катя Осадча частенько радує шанувальників в Instagram новими публікаціями. Зовсім недавно знаменитість виставила яскравий кадр зі зйомок ювілейного сезону шоу "Світське життя", примірявши черговий шикарний образ. Так, артистка позувала в розкішнмй довгій сукні з глибоким декольте, суцільно вкритій золотими лелітками, а вечірнє вбрання доповнила ніжним макіяжем і акуратними аксесуарами у вигляді сережок, каблучки та блискучого обруча.

"Коли сукні в паєтках - повсякденна уніформа 😂", - пожартувала Осадча. Фолловери залишилися в захваті: "Ого яка шикарна💕💕💕", "Тоді це робота мрії 😍🤗", "Як не крути,ви чудова ! люблю Вас😘", "Катерина Ви чарівна жінка!", "Тут прям шалено красива", "Катя чарівна😍", "Цікава ідея плаття!Ви,Катю,неперевершена!", "🔥🔥 Були на зйомках просто🔥🔥🔥", "Wow, красуня :**".

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Кого не мобілізують до армії: перелік професій Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

А ще Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.