Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість виставила кумедний кліп на пісню "Нічна жриця", присвячений нічному жору. Так, артистка позувала у відвертій шовковій сукні-халаті зовсім без білизни, демонструючи ідеальне тіло, але поклоняючись при цьому бургерам, ковбасці, та інших смаколикам. Варто відзначити, що зйомки проводилися в супермаркетах "АТБ", де на дошці пошани як кращий працівник в кінці з'являється Потап, а у ролику були задіяні танцівниці різних комплекцій. Також одну з головних ролей у кліпі зіграв комік Марк Куцевалов, відомий по шоу "Ліга Сміху" та команді "Прозорий гонщик".

"Нічна Жриця 🍔Вся правда про сучасних королев, які після опівночі перетворюються в нічних жриць. А яка жриця ти? 😂", - пожартувала Полякова. Фолловери залишилися в захваті: "О небеса , яка Полякова шикарна красуня ! Пісня вогонь , кліп вогонь 👍🏻", "💃🏼навіть якщо це просто реклама АТБ🍔 рівень креативу зашкалює!🧠 Супер 💐", "Це реально найбожевільніша пісня😂 вся правда про королеву))🔥🔥🔥😘😘 тащуся))", "Оля, ви незрівнянні в ролі жриці💕💕💕Пісня супер, і кліп класний👍👍👍", "Прикольно😂😂😂😂 мені сподобалося😍😍😍😍", "Кліп супер! Переглядала напевно раз вже 50 😄 Марк незрівнянний))) Нічна жриця - Богиня 🔥🔥🔥".

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.