Відома українська співачка Еріка Герцег, яка виступає в складі групи "ВІА Гра", часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. Нещодавно красуня знялася оголеною для чоловічого глянцю, а у соцмережі часом публікує вельми відверті знімки. Так і в цей раз зоряна краса приголомшила фоловерів жарким фото в пікантному образі.

На новому фото Еріка з'явилася у відвертому прозорому чорному боді з рукавами. Цей наряд красиво підкреслив ідеальну фігуру зірки, але він ледве прикриває інтимні місця на її тілі. Волосся співачки зібране в акуратну зачіску, а на її обличчі яскравий хижий макіяж, вона з викликом дивиться в камеру. У підписі до фото Герцег залишила лише хештеги: "#ЛюбоЛь #ЭрикаГерцег #Віагра #любимыекадры". Шанувальники в захваті від нового фото зіркової красуні, дівчину засипають компліментами в коментарях.

Нагадаємо, українська співачка Еріка Герцег приміряла зухвалий образ.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що оновлена ВІА Гра запалила в еротичну відео.

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що солістка "ВІА Гри" похвалилася соковитою фігурою.