Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила шикарну серію кадрів, позуючи перед зйомками власного шоу. Так, артистка приміряла ніжний сарафан в білий горошок, а також золоті аксесуари у вигляді масивних ланцюгів і сережок-кілець, доповнивши образ натуральним макіяжем і акуратно прибравши волосся у хвіст.

"#ДоброеУтро", - лаконічно підписала Тодоренко. Фолловери взялися коментувати, але їх думки розділилися: "Навіщо стільки ланцюгів???", "Оце ланцюги!!!! Шия не втомилася від такої ваги😂😂", "Яке гарне плаття! І красива ви!", "На Мадонну в молодості схожа", "Років на 40 тут", "Це що за жінка?🤪", "Репер,,,стільки залізних ланцюгів на шиї? або несмак...", "Одного ланцюжка з медальйоном було б достатньо перебір це точно не новий рік щоб бути ялинкою".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще