Скандальна російська блогерка Олена Міро розкритикувала коміка і чоловіка Алли Пугачової Максима Галкіна, який виступив проти будівництва житлового комплексу біля свого замку в підмосковному селі Грязь.

Міро вважає, що гуморист, захищаючи свій замок, зачепив тему "Великої вітчизняної війни", заявивши, що будівництво багатоповерхівок у районі, де йшли запеклі бої, є справжнім блюзнірством.

До того ж фраза "наші землі" дуже зачепила блогерку і вона осоромила Галкіна за це.

"За логікою Галкіна, потрібною буквою закону може стати пам'ять нашого народу про Велику Вітчизняну війну? І щоб захистити це "наше", він вирішив прикритися трупами російських солдатів? З них, що "броню" вибудувати, щоб убезпечитися від ідеї міста біля своїх угідь?" – поцікавилася Олена у своєму блозі.

Популярні новини зараз
Борги з комуналки призведуть до арешту: як зрозуміти критичну точку З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Також Міро запитала Галкіна, "чи думав він про російських солдатів, коли будував свій замок?" На її думку, всі котеджі, побудовані на цих землях потрібно знести, щоб ніхто не посмів використовувати тему війни в особистих цілях.

скріншот з блогу Олени Міро, lena-miro.ru

Нагадаємо, що Пугачова показала неприступну фортецю, і це не Галкін.

Як повідомляв портал Знай.uа, Максим Галкін поділився трепетним відео з Тасманії, показавши, як годує кенгуру.

Також портал Знай.uа писав, що Примадонна, вирішила не відставати від коханого і здивувала шанувальників новим селфі.