Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила розкішний портретний кадр, позуючи в пухнастому светрі молочного кольору з масивними золотими ланцюгами на шиї. Так, артистка порадувала шанувальників несподіваною новиною - виявляється, зовсім скоро вийде перша книга Регіни, яка буде складатися з добрих казок, присвячених маленьким дітям.

"От іноді я думаю, що кількість інформації в моїй голові заважає мені жити спокійно. Набагато простіше було б існувати з відчуттям перманентно форматуючого диска. Іноді я сумую від того, що досі не винайшла Tesla, не розробила Instagram , не запустила зонд на Марс, не написала пісню #BadGuy (@billieeilish ) і вже тим більше не отримала за неї Греммі.
Що за підсумком я залишу після себе? Яка моя функція/місія? На ці питання я відповідаю кожен день, щоб не перетворитися на овоч і не зникнути безслідно 🙈. До того ж мені запала в душу фраза Мітча з серіалу #TheMorningShow : “Мені здається, я роблю щось не те , щось абсолютно не відноситься до вічності». Сьогодні я почала працювати над своїм безсмертям, щоб не шкодувати про те, чого не зробила! Після прочитання дитячої книги «Що в твоєму підгузку?»(в ній проілюстрований акт дефекації різних тварин💩), яка переведена на 32 мови і випущена тиражем 500 000 екземплярів, я зрозуміла , що прийшла пора моєї книги! Офіційно заявляю , зовсім скоро можна буде потримати в руках цікавий збірник казок. Буду вірити , що на моїх казках виростуть гідні люди!", - поділилася думками Тодоренко. Варто нагадати, що красуня і її чоловік Влад Топалов виховують їх однорічного сина Михайла.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.