Відома українська співачка Анна Сєдокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість виклала трепетне фото з молодим коханим, баскетболістом Янісом Тіммою, який молодший за Анну на 10 років. Так, артистка та її бойфренд позували на відпочинку, лежачи на рушниках, а зіркова красуня вирішила підтримати коханого перед важливою грою романтичним постом.

"Життя кожен день нагадує нам, що у нього свої плани на все. Сьогодні є все, а завтра нічого... І, напевно, не варто думати, що все вирішиться завтра, адже завтра може і не бути.(
Я велика і давно зрозуміла, що якщо тобі не подобається, то треба говорити це сьогодні, а не коли буде нагода. Якщо тобі погано, треба йти, а не терпіти. А якщо добре, залишатися і не відпускати. Я люблю тебе, хлопець на фото. Мій найулюбленіший гравець в баскетбол 🏀 Мій мудрий і добрий вдома. І найгрізніший на полі. Відмінної тобі гри сьогодні! Вперед, @khimkibasket ! Сьогодні буде складна гра Химки-ЦСКА @euroleague . Думаю, буде на МатчТВ. Дивіться разом з нами )
І якщо будете кричати: «Яніс, вперед!», я не проти 😂❤️", - поділилася радістю Сєдокова. Фолловери не пройшли повз, засипаючи парочку компліментами.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року "Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Седокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді. У артистки безліч планів: і концерти дати, і дітей в школу відвести.

А ще Седокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.