Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Знаменитість похвалилася дуже ніжним несподіваним образом з архівної фотосесії, позуючи серед безлічі екзотичних метеликів. Так, артистка приміряла пікантну сукню чорного кольору і доповнила вбрання жіночним легким макіяжем, а також зробила фірмову зачіску - "голлівудські хвилі".

Фолловери залишилися в захваті від такого зворушливого образу, засипавши Кароль компліментами: "Бусинка 😻", "Ваааууу 💖💖💖 дуже казково✨", "Чарівно 😻", "якась магія😻💫💫", "під владою метеликів)", "Ваууу , гордість наша 💕🙏🏻", "Чудова 😍😍😍", "Зірка наша❤️", "Вау 😱,ви просто нереальна ❤️😍🔥🔥", "Скільки панічних атак ти пройшла перед тим, як зробити ці кадри?😹", "дуже гарно♥️", "Щось в цьому фото є магічне і таємниче 💫💫💫@tina_karol", "Ну от звідки ти така? Точно не з цієї планети😍", "Метелики збирають з Тінкі нектар тому що вона трояндочка".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.