Варто нагадати нашим читачам, що в суботу, 8 лютого, відбудеться перший півфінал Нацвідбору на міжнародний пісенний конкурс "Євробачення-2020". Так, у зв'язку з цим відома українська співачка Катя Чілі презентувала початок своєї конкурсної пісні. Варто зазначити, що композиція стартує з тривалого сопрано, де Катя тягне низьку ноту.

Про це стало відомо завдяки повідомленню каналу СТБ в мережі Intagram.

"Ми настільки вражені, що оголошуємо КОНКУРС #СпівайЯкKatyaChilly: 1. Опублікуйте Сторіс, в якому співаєш довше, ніж Катя, тобто не менше 14 секунд. 2. Відмічай @stbua і став хештег СпивайЯкKatyaChilly в коментарях під цим постом 3. Підписка на нас і відкритий профіль — обов'язково! 4. А вже в понеділок (3.02) ми оберемо переможця і подаруємо йому квиток на 2 персони на перший півфінал Національного відбору на Євробачення, в якому буде виступати Katya Chilly. Нехай удача буде на твоїй стороні.", - наголошується в публікації.

Варто також нагадати, що організатори Нацвідбору на Євробачення-2020 опублікували нові офіційні правила голосування. Згідно з офіційними правилами, у всіх півфіналах і фіналі (8, 15 і 22 лютого відповідно) голосування глядачів і суддів пройде паралельно. Бали будуть важити по 50% з боку глядачів і суддів і додаватимуться в загальний результат. Потім за загальними підсумками сформують рейтингову таблицю. Якщо учасники наберуть рівну кількість балів, то пріоритет матиме той артист, який одержав більшу кількість балів від глядачів.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, Assol розповіла, що давно роблять в Англії, але тільки почали в Україні.

Як повідомляв Знай.uа MARUV лише в дірявій сукні влаштувала гарячу фотосесію посеред нічних джунглів.

Знай.uа писав, боїться Jerry Heil критики і невдало заспівати наживо у Нацвідборі: ексклюзивне зізнання співачки.