Як відомо, співачка Наташа Корольова активно веде свою Instagram-сторінку і частенько радує шанувальників різноманітними відеороликами і фотографіями. Нещодавно знаменитість виставила пікантний кадр з архівної фотосесії, позуючи на білосніжних простирадлах. Так, артистка приміряла лише відверте негліже, засвітивши масивні груди і доповнивши образ великими срібними сережками-кільцями.

"Думи мої думи ,горе мені з вами!", - поділилася емоціями Корольова, згадавши знамениті слова Тараса Шевченка з поеми "Думи мої, Думи мої...". Фолловери не пройшли повз: "В житті не впізнала б ,не схожа на себе, не в образу)", "Скоро нікого буде впізнавати,все міняють свою зовнішність і міняють", "Наташа, Ви на фото схожа на Майкла Джексона. 😂😂", "Коли людина виставляє такі відверті фото напоказ, значить вона нещаслива. Психологія....", "Згодна, щаслива жінка напоказ виставляти себе не буде, їй ніколи".

Популярні новини зараз
На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, архівне відео Наташі Корольової та Ігоря Ніколаєва злили в мережу.

Як повідомляв портал Знай.uа, Наташа Корольова згадала батьківщину і благає Зеленського про допомогу.

Також портал Знай.uа писав, що Наташа Корольова зізналася, скільки у неї було чоловіків.