Сенсаційна українська реперка Alyona Alyona активно веде Instagram, радуючи шанувальників свіжими фото і відео. Нещодавно знаменитість вирішила подарувати фанатам гарний настрій, розмістивши новий забавний ролик з канікул на райському Балі. Так, артистка приміряла бікіні чорного кольору і стрибнула в басейн "бомбочкою", позуючи на тлі вечірніх джунглів.

"Рибка переверне твоє судно верх-дном 🐠🛳", - підписала ролик Олена словами з треку, який і приніс їй популярність, під назвою "Рибки". Фолловери залишилися в захваті: "Я в захваті від того, що ти не паришся з приводу фігури , ти топ🔝🔝🔥😍", "бомба💥", "Крутипишка🔥", "Альона!!! Ти просто МЕГА! Кожен пост в інста неймовірно позитивний!!! Дякую тобі за емоції!!!👍", "Взагалі крутий відос вийшов! І музика так в тему😎👍", "Це відео можна дивитись вічно!!!🔥🔥🔥", "Яка ж ви крута😍обожнюю❤️", "навчи і мене так носа закривати", "Бомбалейла🔥💞".

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, Alyona Alyona приготувала "легку вечерю" для своїх фанів.

Як повідомляв Знай.uа, реперка Alyona Alyona видала недитячий хіт про найдорожче.

Також Знай.uа писав, що скандальна Аліна Паш ледь не потрапила за ґрати.