Популярна українська співачка, актриса і секс-символ Даша Астаф'єва часто ділиться з фанатами в Instagram фотографіями з життя і різних фотосесій. Знаменитість похвалилася шикарними кадрами з Риму, Італія, позуючи на балконі без макіяжу, лише в махровому халатику і з рушником на голові. Так, артистка прорекламувала бренд американської косметики для догляду, обличчям якого стала порівняно нещодавно, зачарувавши шанувальників натуральною красою.

"#nomakeup me )", - лаконічно підписала Астаф'єва. Фолловери залишилися в захваті: "Ви як завжди красива 😜", "Дорі, годі фарбуватися, ти і так гарна😉", "Що можна назвати красою ? Відповідь проста - це Даша!💐", "Тобі не потрібна косметика❤️ ти і без неї прекрасна😍", "Халатність", "Ви дуже жіночна 👍", "Ви і без косметики дуже красива Даша", "І як тепер спати спокійно?)".

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще