Юна українська актриса Ліза Василенко, яку знають і люблять за роллю Лоли в серіалі "Школа", відверто розповіла, через які проблеми і випробування довелося пройти у нелегкому молодому житті.

Як розповіла 21-річна Ліза, вона в шкільні роки страждала від цькування, побоїв, анорексії та нерозуміння батьків. Про це стало відомо завдяки відвертому інтерв'ю Лізи для одного з українських телеканалів.

Страждаюча від цькування акторка Лизва Василенко, фото Instagram
Страждаюча від цькування акторка Лизва Василенко, фото Instagram

Відомо, що Ліза Василенко народилася в Дніпрі, займалася малюванням і мріяла бути дизайнером, вивчала англійську з 3 років і була відмінницею в школі. Після 9-го класу перейшла до так званої "мажорної школи". Там почалися неприємності з однокласниками - і Ліза стала жертвою цькування.

Ліза Василенко, фото: Instagram
Ліза Василенко, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Мене били в школі, штовхали, глумилися. Батькам розповісти не могла, бо тато постійно був на роботі, а з мамою поговорити я так і не наважилася", - розповідає Ліза.

В школі майбутня акторка почала кар'єру моделі. Вона ходила на різні кастинги, і їй вдалося попрацювати в Японії та Кореї. Повернувшись до України, на випускному вечорі, дівчина зустріла своє кохання. Перші 2 місяці стосунків були казковими.

"Потім він почав говорити мені, що я негарна, противна, чудовисько. Якось ми йшли по вулиці, і він сказав мені, що я повинна бути йому вдячна за те, що він мене не б'є. Через кілька тижнів почав душити, змушував займатися з ним сексом", - розповіла Ліза.

Через дикого бойфренда Ліза Василенко припинила спілкуватися з подругами та батьками.

"Мамі я не розповідала, тому що у нас не було довірчих відносин, я думала, що вона намагається мені нашкодити. Я почала стрімко худнути, за тиждень скинула до 36 кг, і мама зрозуміла, що мене треба рятувати. Я не могла їсти, втрачала свідомість часто, ніколи раніше такого не відчувала ", - каже дівчина.

Після чергових побоїв вона втекла до батьків і вирішила покінчити з цими відносинами. Знову почала відвідувати зйомки і займатися модельною кар'єрою.

"Пізніше зустріла його випадково в ресторані. Колишній приткнувся до стіни і почав штовхати, душити, заломив руки, витягнув на вулицю і там бив. Бив по обличчю і зламав мені ніс. Кинув об бетонну стіну, і я втратила свідомість. У той же вечір я поїхала до поліції і лікарні", - зізналася Ліза.

Ліза Василенко
Ліза Василенко

Щоб забути це жахіття, дівчина пішла на кастинг серіалу "Школа". Тепер про колишнього нагадує горбочок на носі від удару і татуювання. Телесеріал зробив її популярною і незалежною, вона знімається у фільмах і серіалах, веде блог на YouTube запускає власну колекцію одягу.

Нагадаємо, як познайомитися з дівчиною: коротка інструкція і найкращі поради від професіоналів.

Як повідомляв Знай.uа Седокова показала "постільне" фото з популярним баскетболістом, голі і закохані.

Знай.uа писав, Лола з серіалу "Школа" розсілася в непристойній позі та дещо пообіцяла, фото.