Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила розкішне селфі, вирушивши з їх з Владом Топаловим однорічним сином Михайлом після новорічних канікул на Балі в не менш райський куточок - сонячні Мальдіви. Так, артистка позувала з величезним кокосом на тлі блакитної води, попиваючи молоко з соломинки і примірявши купальник бежевого кольору.

#стандартне бісяче #сучьеФото з кокосом😁
#регинатодоренко", - пожартувала Тодоренко. Фолловери не пройшли повз: "У вас на кокосі сердечко ❤️!!😊", "Фото без фільтрів🔥🔥🔥", "Ви така гарна!", "Ви як завжди прекрасна! 🤭❣️", "Красуня 😻😻😻❤️❤️❤️❤️❤️❤️", "Ууууууух! Ахгонь!Бравісімо!👏👏👏", "Шекси)", "Красуня 😍😍😍💙💙💙💙💙💙💙", "Підпис фото вогонь 😂🤗", "Заздрю білою заздрістю 😍🌹", "Фото як несправжнє ☺️🤗", "Вау😍", "Гарненька!!!!! 😊".

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.