Після низки скромних і невинних фото, Даша Астаф'єва знову повернулася до епатажному образу і опублікувала в Instagram жаркі фото з нового виступу. На нових знімках артистка з'явилася у відвертому вбранні – на ній сексапільний обтягуючий комбінезон зі стразами та вишивкою, який красиво підкреслив пружні форми. Волосся красуні зібране в тугий високий хвіст, а на її обличчі яскравий сценічний макіяж, з рук вона не випускає мікрофон.

Як видно, перед камерою Астаф'єва з'явилася не одна, а в компанії своєї підтанцьовки – дівчата теж в досить відвертих вбраннях і, як і Даша, все на них темне. З підпису до знімка можна зрозуміти, що виступала співачка в одному з київських караоке-барів. Також вона зазначила сторінку фотографа, який знімав вечірку. Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію співачки.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, Даша Астаф'єва презентувала новий кліп і активно піарить у своєму Instagram.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв що Астаф'єва в ніжному платті розтопила серця фанатів.

Також портал "Знай.ua" писав, що спокуслива Астаф'єва змінилася до невпізнання.