Популярна телеведуча, блогерка і мандрівниця Регіна Тодоренко, яка вийшла заміж за російського виконавця Влада Топалова і народила йому сина, часто радує мільйони фанатів яскравими фото і відео у своєму Instagram. Нещодавно красуня з малюком відправилася відпочивати на Мальдіви, залишивши чоловіка в Москві, тепер вона частенько викладає жаркі фото з відпочинку.

На новому знімку, який показала Регіна, вона займається йогою на пірсі біля самої води. Для занять вона одягла короткі світлі шорти і помаранчеву маєчку. При цьому вона відображена в момент шпагату, правда не такого, як робить скандальна балерина Анастасія Волочкова, зірка ще й підняла руки над головою і дивиться кудись у далечінь. "Немає слів! Одні емоції! Таке прекрасне відчуття всередині! Коли займаєшся практикою, буває так складно, що хочеться плакати, але на всі труднощі намагаєшся відповідати посмішкою!", - підписала кадр Тодоренко.

Нагадаємо, Тодоренко і Топалов роздають шанувальникам мерседес, гроші та техніку.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Регіна Тодоренко повернулася до зйомок свого шоу, ще й чоловіка експлуатує.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Регіна Тодоренко показала будинок своєї мрії.