У ніч на 10 лютого в Лос-Анджелес,в театрі "Долбі" відбудеться одне з найважливіших подій кіноіндустрії - церемонія вручення премії американської Академії кінематографічних мистецтв і наук «Оскар».

Багато талановитих голлівудських красунь та красенів у неймовірних образах будуть підкорювати червону 92 за рахунком церемонії.

При цьому, вже другий рік поспіль вручення премії пройде без ведучого. Стежити за церемонією буде весь світ - трансляція дійства заплановано щонайменше в 225 країнах, включаючи Україну.

Статуетка Оскар, 24 канал
Статуетка Оскар, 24 канал

Офіційний показ церемонії буде вести американський канал ABC - його трансляція почнеться о 1:30 за Київським часом. Але спеціально для тих, хто ще не вивчив англійську, або не має цього каналу на телевізорі, є трансляція ABC на Youtube. Вона почнеться з традиційного виходу зірок на червону килимову доріжку де можна буде оглянути і знамениті наряди зірок, які кожного року намагаються вразити своїх прихильників чимось неординарним та новим.


Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

У нашій країні транслювати церемонію з перекладом офіційно буде канал «Україна». Коментувати премію ведучий Анатолій Анатоліч, а перекладачем-синхроністом виступить Юрій Фізер.


Нагадаємо, стало відомо, що Меган Маркл і принц Гаррі відмовилися вручати "Оскар".


Як повідомляв портал "Знай.ua", у Лас-Вегасі провели 37-у церемонію вручення нагород за досягнення у сфері американської порноіндустрії AVN Awards 2020.


Також "Знай.ua" писав, чим здивують Рене Зеллвегер, Скарлетт Йоханссон і Шарліз Терон на червоній доріжці "Оскара"