Як відомо, співачка Наташа Корольова активно веде свою Instagram-сторінку і частенько радує шанувальників різноманітними відеороликами і фотографіями. Нещодавно знаменитість виставила кумедний кадр, на якому її чоловік, стриптизер Сергій Глушко, більш відомий як Тарзан, сильно додав у вазі завдяки фотошопу. Так, артистка прорекламувала його нове стриптиз-шоу дуже незвичайним образом, адже сам чоловік багато часу проводить у спортзалі.

"До ювілейного шоу «50 відтінків Сірого» чоловік @tarzan___official нарешті домігся ідеального результату краси свого тіла!!! Ось тепер Тарзан виглядає як справжній Мужик !!! Невже я дочекалася !!! Не вірите ? Приходьте 8 березня Вегас Сіті Хол самі переконаєтеся !!", - пожартувала Корольова. Фолловери не пройшли повз, однак їх думки кардинально розділилися: "Наташа ну це ж просто капець 🙈😂😂😂ржу не можу 👍🏽", "Він ніколи не буде таким,тому що він завжди працює над собою!", "Ой ні ні тільки не це😀", "Більше нема чого робити - тільки дивитися на свого Тарзана ! Погано фізіо припасувала - зовсім шиї немає", "Все заради продажу квитків.", "Жах !!!!".

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо, архівне відео Наташі Корольової та Ігоря Ніколаєва злили в мережу.

Як повідомляв портал Знай.uа, Наташа Корольова згадала батьківщину і благає Зеленського про допомогу.

Також портал Знай.uа писав, що Наташа Корольова зізналася, скільки у неї було чоловіків.