Відома телеведуча і блогерка Регіна Тодоренко, яка вийшла заміж за російського виконавця Влада Топалова і народила йому сина, часто радує шанувальників яскравими фото в Instagram. Зараз зірка з дитиною відпочиває на Мальдівах, звідки викладає жаркі фото в купальниках і не тільки. В цей раз Регіна показала гарний кадр з малюком, а в підписі до нього розповіла, чому відпочиває без чоловіка.

Як видно, на новому знімку Тодоренко відображена на красивому білому пляжі біля самої води. На ній стильний купальник кольору хакі, який красиво підкреслив ідеальну фігуру, пружну попу і рівний загар. Волосся красуні розпущене і трохи розпатлане вітром, а на її обличчі немає макіяжу. Поряд з Регіною крокує її голенький малюк, тримаючи в руці якусь іграшку. У підписі до світлини Тодоренко докладно описала своє бачення виховання дітей і розповіла, що чоловік працює, тому не з нею зараз.

Нагадаємо, Тодоренко і Топалов роздають шанувальникам мерседес, гроші та техніку.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Регіна Тодоренко повернулася до зйомок свого шоу, ще й чоловіка експлуатує.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Регіна Тодоренко показала будинок своєї мрії.