Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила веселе відео з їх з Владом Топаловим однорічним сином Михайлом, відправившись після новорічних канікул на Балі в не менш райський куточок - сонячні Мальдіви. Так, артистка разом з сестрою почала ритмічно танцювати на тлі заходу сонця, рухаючись в блакитній воді, в той час як малюк ліпив пасочки з піску.

"#экстатикдэнс @kovlyasha Пісня про бабу Іру або пора звертатися до психолога 😂", - кумедно підписала Тодоренко. Фолловери залишилися в захваті: "Аааа , Регіша 😻 це приголомшливо ! Треба так щоранку робити 😂👍 Майкл це 👍😂❤️містер президент солодких булочок 🤩🥰❤️🏝🌞☀️", "Без Майкла картина була б не повною😁👍", "Ахах😂супер😂👏🏼особливо,коли малюк побіг 🤗", "Регіна, це просто супер, потрібно вміти відриватися 🔥🔥😂", "Дрібний то в темі😁", "По-моєму пора відкривати шоу "Танці з Регіною"🤩", "Принадність яка 😂 особливо третій учасник танців ❤️👌".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.