Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася досить пікантним колажем, забавно демонструючи, як виглядає на початку робочого тижня, і як сильно втомлюється наприкінці. Так, на першому фото артистка готувалася до відвертої фотосесії, примірявши лише еротичне чорне боді в сіточку, масивний жакет і оголивши при цьому груди. На другому ж кадрі Леся позувала без макіяжу, в масивній толстовці і з купою пакетів в руках.

"Понеділок-П'ятниця😆
Всім хорошою тижня!", - пожартувала Нікітюк. Фолловери не пройшли повз: "Переїхала в Київ, а звичка з Хмельницького базару залишилась 😉", "Ти що картку підмотала безлімітну з передачі))))", "А я комплексую через зріст, не взуваю каблук, дивлюся на вас і думаю"може дарма?".", "😂😂😂 правда життя", "наче ангел вікторії сікрет😍.хороша ідея для челенджу🔝", "Лесю 🌹ваші ніжки це восьме чудо світу ♥️♥️♥️♥️".

Популярні новини зараз
Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, аби не пропустити найцікавіше