Сенсаційна українська рэперша Alyona Alyona активно веде Instagram, радуючи шанувальників свіжими фото і відео. Нещодавно знаменитість вирішила поділитися з шанувальниками своїми переживаннями, адже вони обожнюють красуню за її щирість. Як виявилося, в сім'ї артистки сталася справжня трагедія - пішла з життя її люба бабуся. Так, Альона саме в той день знімала кліп разом з Джамалою на їх спільний хіт "Жалі" і стала справжньою заручницею обставин.

"Ці зйомки дались мені не легко. У цей день в мене померла бабуся і я стала заручником обставин.
"Але сталося, як є..." — саме в той день рядки Джа набули iнакшого змiсту, бо всi свої емоцiї, прийняття та розуміння я вклала в знімальний процес. І я впевнена, що бабуся не образилася, щиро радіючи тому, що я щаслива бути там де я є та маю змогу ділитися з людьми.
Я дякую @jamalajaaa та всій знімальній команді за підтримку в той день. Перш за все ми — живі люди. Не жалію ні про що 🙌🙌🙌
", - трепетно згадала про сумний день Alyona Alyona. Фолловери ж взялися підтримувати знаменитість, а також оцінювати їх з Джамалою колаборацію.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Alyona Alyona приготувала "легку вечерю" для своїх фанів.

Як повідомляв Знай.uа, реперка Alyona Alyona видала недитячий хіт про найдорожче.

Також Знай.uа писав, що скандальна Аліна Паш ледь не потрапила за ґрати.