Ексчоловік американської актриси Памели Андерсон, продюсер Джон Пітерс вперше прокоментував їх 12-денний шлюб і розповів скандальні подробиці.

Пітерс зазначив, що зустрічався з Андерсон в середині 80-х років, але пару місяців тому, 52-річна зірка сама написала йому і запропонувала зіграти весілля. Про це передає Page Six.

Тоді Джо був заручений з іншою жінкою, але це його не зупинило і він відразу погодився на пропозицію Памели. В кінцевому підсумку виявилось, що Андерсон вийшла за нього заміж тільки заради грошей.

Джо Пітерс і Памела Андерсон, Daily Mail
Джо Пітерс і Памела Андерсон, Daily Mail

"Я кинув усе заради Пем. У неї було майже 200 тисяч доларів боргів, які вона не могла погасити, тому я оплатив їх. І ось вдячність, яку я отримую. Немає більшого дурня, ніж старий дурень", - зізнався 74-річний Пітерс.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Крім того, колишній чоловік повністю оновив гардероб Андерсон.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Памела Андерсон взяла участь у відвертій фотосесії для журналу Maxim та довела, що в свої 52 роки все ще залишається в прекрасній формі.

Як повідомляв портал Знай.uа, 23-річний син Памели Андерсон Брендон Томас Лі розповів про свою алкогольну залежність.

Також портал Знай.uа писав, що Памела Андерсон розлучилася на 12 день шлюбу.