Цей унікальний номер не побачити на сцені театру. Незвичайний і небезпечний танець був виконаний на камеру за задумом режисера Хав'єра Переса. Балерина Амелі Сагарра станцювала на кришці роялю у незвичних пуантах з прикріпленими ножами.
Балерина Амелі Сагарра, кадр з відео

В невеликому перформансі режисер розкрив таємну, приховану від глядача бік балету. За легкістю балерин коштує щоденна праця у верстата і в танцювальному залі, який найчастіше виливається проблемами з суглобами і здоров'ям в цілому.

Балерина Амелі Сагарра, кадр з відео

Подолання себе, балансування на грані – ось темна сторона витонченого мистецтва.

Балерина Амелі Сагарра, кадр з відео

Популярні новини зараз
"Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні готується революція у житловій сфері Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Ролик побудований на алегоріях. У трихвилинному кіно знімалася балерина Амелі Сагарра. До її пуантам були прикріплені гострі масивні кухонні ножі. Балансувала дівчина не на паркеті, а на кришці рояля. Кожне її рух залишало на музичному інструменті подряпини, так само як надмірні навантаження залишають рани на тілі.

Російська балерина-шпагатистка Анастасія Волочкова постійно скаржиться на біль у ногах після витонченого мистецтва. Мовляв після нескінченних гастролей, репетицій і перельотів вона не встигає нормально поїсти і відвідати лікаря.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Волочкова в лазні недогледіла і блиснула найдорожчим, навіть рушник не врятував.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Волочкова похвалилася подарунками з Криму.

Також портал "Знай.uа" писав, що Волочкова в купальнику пом'яла сніг шпагатом.