Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася дуже відвертими фото з улюбленої лазні, ледь прикривши оголене тіло то віником, то зовсім коротеньким рушником. Так, артистка явно недогляділа, що саме виставляє, або ж вирішила остаточно "добити" хейтерів, засвітивши на третьому кадрі абсолютно всі сороміцькі місця.

"Просто чудово я відпочила після вистави (вже третьої за тиждень) в Вороновському. У комплексі я не вперше і дуже люблю це місце. Виспалася в затишному дерев'яному будиночку на свіжому повітрі 😊🙏 А лазня-просто шедевр! Я так люблю російську баню!🙏 До речі, після мого першого відвідування цієї лазні після її відкриття, господар комплексу Олександр подарував мені авторську баню в моєму будинку (повну обробку з липи з балетними фігурками і деталями).😊 Ну і звичайно, мій фірмовий шпагат став граціозним і струнким мірилом і цієї теплої атмосфери😂", - поділилася враженнями Волочкова. Втім, раніше балерина не раз говорила, що лазню подарував їй колишній коханий Сулейман Керімов, але можливо, Анастасія просто заплуталася в подарунках від кавалерів. Фолловери ж ніяк не змогли вказати зірці на її "засвічені" місця, адже вона вирішила приховати коментарі.

Анастасія Волочкова блиснула тим, чим не варто було

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Волочкова з'їла букети, які отримала на 8 Березня.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Волочкова похвалилася подарунками з Криму.

Також портал "Знай.uа" писав, що Волочкова в купальнику пом'яла сніг шпагатом.