Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася архівним уривком з відео, яке переглядала на ноутбуці, згадуючи минулі часи. Так, артистка поділилася частинкою свого минулого ще ло сороміцьких шпагатів, оголених кадрів, різних скандалів, спірних романів з одруженими чоловіками, звинувачень в алкоголізмі та іншого, показавши уривок балету "Лебедине Озеро" у Большому театрі, де грала головну роль Одетти.

""Лебедине Озеро". Большой театр. Одета. Ми з Євгеном Іванченко моїм улюбленим партнером.💃😊 Постановка Юрія Григоровича.", - поділилася спогадами Волочкова. Втім, коментарі хитра балерина приховала, не бажаючи нарватися на критику. Варто відзначити, що Большой театр Анастасія зі скандалом покинула в 2003 році, пояснюючи все тим, що це помста її колишнього коханого, мільярдера Сулеймана Керімова. Зараз же, після численних скандалів, сцени світових театрів закриті для зірки назавжди. Волочкова дає різні концерти з маленькими дітьми і все ще мріє повернутися в минуле.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Волочкова з'їла букети, які отримала на 8 Березня.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Волочкова похвалилася подарунками з Криму.

Також портал "Знай.uа" писав, що Волочкова в купальнику пом'яла сніг шпагатом.