Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка нині часто виступає в Росії, поділилася з фоловерами в Instagram незвичайним постом. Знаменитість виставила трепетні кадри, ставши героїнею обкладинки березневого номера популярного глянцю Сosmopolitan. Так, артистка приміряла кілька ніжних образів, вразивши почуттям стилю і жіночністю, однак деякі шанувальники почали хвилюватися за здоров'я красуні.

"Весна наступає!!!! З новою , подвійний обкладинкою @cosmopolitan_russia 💖
Всередині - заряд весняної енергії, нове інтерв'ю і трохи секретів 🤫", - поділилася новинами Брежнєва. Фолловери не пройшли повз, однак їх думки розділилися: "Віра їсти тобі треба.... Схудла зовсім.", "Більше не худни....а то стаєш схожою на всіх цих "штучних"", "Ну як тобою не захопитися! ❤️❤️❤️", "До чого ж гарна! Красуня Вірочка❤️❤️❤️", "Класні образи! Виглядають 🔥🔥🔥🔥🔥", "Взу 🙈😍 яка крута", "Ну просто 🔥", "Найкрасивіша дівчина ❤️🌹!!!!", "Віра ти найкраща😍🔥".

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше