Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Знаменитість похвалилася несподіваним ніжним образом, позуючи в свіжій фотосесії. Так, артистка оголилася, залишившись лише в пікантній спідній білизні тілесного кольору і засвітивши схудлу фігуру. Варто відзначити, що подібні кадри - рідкість для скромної Тіни, що більше воліє фото в стильних вбраннях.

"❤️", - лаконічно підписала Кароль. Фолловери залишилися в захваті: "Ось як нині вітають з 14 лютого)))))", "Що за секс з ранку раніше?🔥 Зі святом", "Оууууу Тіна 🔥🔥🔥🔥Можна осліпнути?🙈", "І тебе Тіна з Днем Святого ВаленТИНА❤️Такий подаруночок)))))", "Огогого😍", "власне,ми дочекалися ню", "Така красива 😻😻😻😻😻Зі святом, рідна ❤️❤️❤️", "Господи, як гарно♥️", "Круте фото - абсолютно відсутнє відчуття статичності. Створюється відчуття, що Тіна танцює, а не позує. Круто🔥", "Ніжно😍😻😻❤️".

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще