Як відомо, популярна російська балерина Анастасія Волочкова активно веде власну сторінку в Instagram та частенько радує прихильників різноманітними фотографіями, а іноді й відеороликами.

Так, цього разу знаменитість вирішила піти на зухвалий крок та оновила власний імідж. І варто зауважити, що такі зміни деяким фанатам можуть не сподобатися, адже зірка кардинально змінила свою зачіску – на ультракоротку з асиметричним чубчиком.

Волочкова зі зміненою зачіскою

Але лише на зачісці балерина не зупинилася. Кілька годин по тому Анастасія показала Селфі зі стилістом, на якому у неї новий відтінок волосся, практично білий.

Волочкова з пофарбованим волоссям

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

На такі зміни шанувальники Волочкової відреагували досить неоднозначно та пригадали, що майже рік тому вона також намагалися змінити свій образ – підстриглася під каре. Однак тоді вистачило зірки ненадовго: незабаром її знову бачили з коханим гладко зачесаним хвостом.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Анастасія Волочкова поділилася спогадами, показавши відео, від якого може стати сумно

Також "Знай.ua" писав, що нещодавно знаменитість похвалилася дуже відвертими фото з улюбленої лазні, ледь прикривши оголене тіло.