З'явилася інформація, що британський музикант Брайан Мей, відомий як гітарист популярного гурту Queen, зіграв для коали, яку врятували від моторошних пожеж в австралійському штаті Квінсленд. Відповідне відео музикант розмістив на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Скріншот, Instagram

Брайан Мей розповів, що врятовану коалу звуть Ведмідь. На даний момент вона знаходиться в одній з ветеринарних клінік міста Брісбен, штат Квінсленд.

Скріншот, Instagram

"Ці люди роблять неймовірну роботу, піклуючись про тих, хто вижив у страшних пожежах в Квінсленді. Вони потребують нашої підтримки", — написав у публікації легендарний гітарист.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Також трохи пізніше Брайан Мей опублікував ще кілька фотографій зі своїм новоявленим шанувальником.

Скріншот, Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Києві стався скандал на концерті вінницької гурту Space of Variations, на розігріві у якого виступала група Vnature.

Як повідомляв портал "Знай.ua" всесвітньо відома піаністка оплакує улюблений рояль вартістю в 200 тисяч доларів.

Також "Знай.ua" писав, що пісенний конкурс "Євробачення" у 2020 році буде проходити в Роттердамі, Нідерланди.