Так, у своєму Instagram Галкін опублікував фото з відпочинку в Юрмалі, на якому його дружина, 70-річна Алла Пугачова, відбита в одному лише купальнику. Про це повідомляє Clutch.

"Улюблена відпочиває. Зняв нишком - не любить, коли її фотографують", - написав підпису Максим.

Алла Пугачова, Instagram

До речі, незважаючи на свій поважний вік, виглядає Алла Борисівна дуже навіть непогано, що відзначили шанувальники Галкіна в коментарях під знімком.

"Пугачова все ще красива", "ця жінка зовсім не змінюється з віком, все така ж гарненька", "ніжки такі стрункі, і не скажеш, що Пугачової 70", - прокоментували фанати.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Алла Пугачова і Максим Галкін

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Алла Пугачова позувала на досить блеклом фото з легким макіяжем і вуаллю на обличчі, зазначивши, що вважає подібний аксесуар моральної фортецею.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Алла Пугачова розповіла про пожежу, що сталася в кінотеатрі, коли вона була разом зі Світланою Лободою і дизайнером Ігорем Гуляєвим на закритому показі спортивної драми "Лід 2".

Також "Знай.ua" писав, що скандальна російська блогерша Олена Міро розкритикувала коміка Максима Галкіна, який виступив проти будівництва житлового комплексу біля свого замку в підмосковній селі Грязь.