Популярна українська співачка, акторка і телеведуча Тіна Кароль не перестає дивувати публіку яскравими образами і стильними фотосесіями у своєму Instagram. В цей раз зоряна красуня показала серію красивих фото зі своєї автограф-сесії у Львові, куди співачка їздила презентувати власну лінію парфумерії.

Як видно, на презентацію Тіна наділа спокусливе червоне плаття з глибоким (до пупка) вирізом в районі декольте, яке красиво підкреслило її ідеальну фігуру і пишний бюст. Свій образ зірка доповнила червоними човниками на шпильках. То тут, то там Тіна тримає в руках флакони з парфумами зі своїм автографом, які і роздавала присутнім на заході, а також охоче фотографувалася з шанувальниками. Фанати у захваті від нового образу зоряної красуні і засипають її компліментами в коментарях до фото.

Нагадаємо, Тіна Кароль пограла на камеру, шанувальники спітніли.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що загадковий живіт Тіни Кароль позбавив українців сну.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що неймовірна Тіна Кароль зачарувала мережу чуттєвим фото.