Популярна українська співачка та переможниця "Євробачення 2016" Джамала, яка днями оголосила про другу вагітність, часто радує публіку яскравими публікаціями у своєму Instagram. Цього разу красуня показала кілька кадрів з нової веселої фотосесії, на яких вона з'явилася в цікавому образі.

Як видно, Джамала відображена у цікавій локації, вона сидить на старому ліжку з червоними простирадлами і подушками. На ній цікаве об'ємне плаття незвичайного фасону і візерунка, яке покриває практично все тіло, а на ногах чорні прозорі колготки. Волосся артистки розпущене і трохи розпатлане, а на її обличчі легкий макіяж, вона весь час розпливається у посмішці. У підписі до знімків Джамала побажала фанатам хороших вихідних і розповіла, хто її знімав. А ось фоловери у коментарях до фото почали активно обговорювати нову публікацію зірки, багато шукають на знімках її вагітний животик.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Джамала змінила образ заради культового глянцю.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Джамала показала фанатам підрослого сина.

Також портал "Знай.ua" писав, що Джамала пожартувала над шанувальниками, виклавши зворушливий знімок.