Відома українська співачка Ані Лорак, яка давно живе і активно працює в Росії, продовжує гастролювати по невеликим містам. Так, в мережі з'явився відеозвіт з концерту в Рибінську.

Про це стало відомо завдяки новій публікації співачки в мережі Instagram.

"Диво вечір! #шоуthebest #рыбинск #ледовыйдворец #нашвечер", - підписала публікацію Ані Лорак, і доповнила її купою хештегів.

Ані Лорак. Фото з сайту Новини Саратова
Ані Лорак. Фото з сайту Новини Саратова

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

На опублікованих кадрах можна побачити, що співачка на сцені окрім виконань композицій також встигла трохи поспілкуватися із залом. На Ані був сріблястий костюм, який виблискувало під світлом софітів та яскравих музичних гармат.

Проте найцікавіше те, що в коментарях під публікацією користувачі буквально влаштували справжню бурю: "Танці звичайно і рухи залишають бажати кращого"; "Ох я б до ранку тр**ув би тебе дитинко"; "Просто бомбічний, приголомшливий концерт".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Ані Лорак змусила тисячі росіян битися в екстазі.

Як повідомляв Знай.uа Осадча та Горбунов показали свої найромантичніші кадри.

Знай.uа писав, Тіна Кароль оголилася заради Дня закоханих.