Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram нове фото. Знаменитість виставила незвичайний портретний кадр зі свіжої фотосесії, позуючи в шкіряному піджаку і чорній шовковій маєчці, доповнивши образ нюдовим вечірнім макіяжем і довгим нарощеним волоссям. Так, артистка вирішила пофілософствувати на тему добра і зла, сховавши частинку обличчя в тінь.

"Є тільки одне питання. На якій стороні граєш ти?", - поцікавилася Лорак. Фолловери не пройшли повз, однак їх думки розділилися: "Зовсім вже не Ані😔", "Ви з Єгором ще разом?", "Фото просто 🔥! Але....мені здалося, чи ви плачете? @anilorak , Кароліночка що трапилось?" "Смуток в очах, а в серці - біль....", "чому ти така сумна?", "Очі повні болю", "Як така красива сумує весь час і в самоті?🤔".

Популярні новини зараз
Київ під загрозою віялових відключень світла: ситуація "контрольована", але не дуже Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще