Сенсаційна українська реперка Alyona Alyona активно веде Instagram, радуючи шанувальників свіжими фото і відео. Нещодавно знаменитість вирішила подарувати фанатам гарний настрій, розмістивши нові яскраві кадри з канікул на райському Балі. Так, артистка приміряла бікіні чорного кольору, показавши, як займається йогою на свіжому повітрі і навіть запропонувавши шанувальникам розпізнати деякі популярні пози. Варто зазначити, що на питання фолловера про схуднення зіркова красуня відповіла, що поки що на першому місці для неї важливий саме духовний розвиток.

"Балі навіює займатись йогою, пишіть в коменти, які пози з йоги ви впізнали😏", - забавно підписала кадр Alyona Alyona. Фолловери залишилися в захваті: "В основному, мої тренування проходять як на останній фотографії 😄", "Дерево, поза героя, уткаттасана, собака мордвою вниз і шавасанна)", "Остання найкраща 👌😆", "Вмієте Ви підняти настрій😁😁😁мега позитивна людина❤️❤️❤️", "Остання поза моя улюблена😆😆😆😆", "Розумниця 🙌🏾♥️😘", "Остання поза вказує на те що я професійно займаюсь йогою😅", "Остання моя улюблена👍😂".

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше