Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка нині часто виступає в Росії, поділилася з фоловерами в Instagram незвичайним постом. Знаменитість виставила трепетне відео, станцювавши на власному концерті в білосніжній широкій сукні. Так, артистка зізналася, що любить не тільки співати, адже рухи є для красуні ще однією мовою кохання, яка може передавати настрій та емоції.

"Танець - це більше ніж рухи. Це історія та емоції, передані тілом, без слів в саме серце. Танці для мене - ще одна мова кохання. Я ніколи не вчилася танцювати, але в концерті хотілося виразити емоцію саме так.", - поділилася думками Брежнєва. Фолловери взялися коментувати побачене: "Віра😂 блін...незграбно якось🤪🤪🤪", "Я так кожен день до роботи танцюю😂", "Ні,краще співайте)))", "Ну танцюєте Ви так собі 🤣👏", "Я теж так можу 😉😙", "Так краще співайте 😊🙏🏻☝🏻".

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше