Зірка естради 70-річна Алла Пугачова завжди перебуває під пильною увагою прихильників та журналістів. На сторінці однієї з Instagram-спільнот з'явилися унікальні кадри, на яких Алла Пугачова і Юрій Шатунов, колишній соліст гурту "Ласковый май" відображені під час спільних концертів.

Алла Пугачова і Юрій Шатунов, фото: Instagram

Здавалось би, що може бути спільного у легендарної виконавиці і екс-підопічного продюсера гурту "Ласковый май" Андрія Разіна? Але, як з'ясувалося, в мережі є фотодокази того, що виконавці не тільки були знайомі, але й виступали разом на одній сцені.

Алла Пугачова і Юрій Шатунов, фото: Instagram

Варто зазначити, що Юрій Шатунів неодноразово брав участь в легендарних "Різдвяних зустрічах" Алли Пугачової. Однак, за словами одіозного шоу-бізнесового діяча Андрія Разіна, в який момент, Алла Борисівна почала заздрити успішності молодого виконавця.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

За словами продюсера "Ласкавого мая" співачка не могла змиритися з тим, що Юрій Шатунів давав по 20 аншлагових концертів у рік, у той час як вона була затребувана набагато менше.

Також Разін не раз говорив про те, що Пугачова має шкідливу звичку, яка зробила з неї вельми посередню співачку, оскільки куріння негативно позначилося на її вокальному талант. Втім, про Юрія Шатунова і його тягу до сигарет, Разін заявляв теж саме.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Алла Пугачова позувала на досить блеклом фото з легким макіяжем і вуаллю на обличчі, зазначивши, що вважає подібний аксесуар моральної фортецею.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Алла Пугачова розповіла про пожежу, що сталася в кінотеатрі, коли вона була разом зі Світланою Лободою і дизайнером Ігорем Гуляєвим на закритому показі спортивної драми "Лід 2".

Також "Знай.ua" писав, що скандальна російська блогерша Олена Міро розкритикувала коміка Максима Галкіна, який виступив проти будівництва житлового комплексу біля свого замку в підмосковній селі Грязь.