Анастасія Прудіус - приголомшлива українська співачка та володарка потужного вокалу, який не раз демонструвала під час участі в різноманітних талант-шоу. Вона співала в "Х-факторі", на шоу "Голос країни", на "Танцях з зірками". Зараз вона виступає під псевдонімом KOLA.

Знай.uа поспілкувався з артисткою про десятий сезон "Голос країни", який стартував на каналі "1+1" наприкінці січня: про те, чи хотіла б вона знову повернутися на проєкт за перемогою. Крім того, ми підняли актуальну тему відбору на Євробачення 2020. Виявляється, KOLA хотіла потрапити в число учасників, але не змогла.

Настя Прудіус (KOLA)
Настя Прудіус (KOLA)

Настя, ти разом з Вірою Кекелією і Мартою Адамчук вражала своїм вокалом під час "Танців з зірками". Чому ти не в Жіночому Кварталі з ними?

Мене ніхто не запрошував, але, мені здається, що мій прояв у такому комічному сенсі ще обов'язково буде. Я шалено хочу знятися в серіалі або якомусь кіно. Я з дитинства ходжу на акторські курси. Мені дуже подобається перевтілюватися. Не буду поки розкривати карти, але в цьому році щось буде. Серіал, швидше за все, з моєю участю.

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Ти брала участь у шостому сезоні "Голос країни". Що думаєш про нові випуски вже десятого сезону?

Дуже потужний склад тренерів! Мені сподобалася дівчина, яка вела себе максимально розкуто, - Василина Старшова, колишня учасниця "Ленінграду". Це було дуже круто! Я вважаю, що зараз не потрібно нічого соромитися, потрібно максимально відчувати себе, максимально використати свій шанс, розуміти, що ти тут і зараз, і тобі потрібно добитися уваги, якогось результату, і показати себе на максимум. Вона це зробила.

Сподіваюся, що Потап нарешті виграє, тому що це мій тренер, і він жодного разу не вигравав. Я бажаю йому перемоги! Я впевнена, Настя Каменських може змінити цю ситуацію. Вона дуже мудра жінка.

Відео виступу Насті Прудіус на сліпих прослуховуваннях Голос країни 6, свої крісла розгорнули всі четверо тренерів

Може, Потапу раніше для перемоги і не вистачало допомоги і впливу Насті?

Не вважаю, що йому чогось не вистачало. Тут, як і в будь-якій долі людини, просто збігаються зірки таким чином. Якщо ти працюєш, працюєш, працюєш, то у тебе в кінці кінців завжди буде результат. Думаю, Потапа чекає великий успіх у цьому Голосі.

А з Даном Баланом раніше перетиналася?

Так, я подарувала йому йо-йо. У мене був такий альбом. Він був дуже щирий і так зрадів. Це було на афтепаті Голосу.

Настя Прудіус (KOLA)
Настя Прудіус (KOLA)

Ходять чутки про роман Тіни Кароль з Даном Баланом. А ти щось помітила?

Можу сказати, що Тіна - настільки розкішна жінка, що її увагу домогтися не так просто. Якщо Дан Балан вже якимось чином привернув її увагу, це дорогого коштує.

Головне, щоб були щирі почуття, щоб були справжні емоції, які викликають не тільки у тебе тремтіння в животі, але й у інших людей. Насправді це їх особиста справа. Думаю, що всі за. Але я за щирість, щоб все було по-справжньому.

На сліпих прослуховуваннях в новому сезоні багато учасників з різних країн, навіть Китаю. Бачила виступ Сюй ЧуаньЮна?

Так, він дуже талановитий. Так зворушливо заспівав. Мені приємно, що українські пісні співає людина, яка не з України. Це дуже круто і вважаю, що це наша перемога.

Виступ Сюй ЧуаньЮна у десятому сезоні Голос країни

А на якій мові тобі комфортніше співати?

Мені ближче всього англійська, потім українська, потім російська. Російською дуже складно створити щось фірмовое і щось неординарне. Воно в мене виходить не таке оригінальне, потрібно замислюватися більше. Зараз я пишу дуже багато.

В останньому "Х-факторі" перемогла Еліна Іващенко, раніше вона виграла у "Голос.Діти", а ось стала півфіналісткою Нацвідбору на Євробачення 2020. А ти не думаєш знову спробувати свої сили в якомусь талант-шоу?

Я була на "Х-факторі", а після того, як я побувала на "Голосі", не хочу йти нікуди. Можу сказати, мені говорили, навіть тренери: "Настю, йди на "Голос", ти виграєш його". Я зараз кажу не тому, що зазналася, просто я розумію, що минув якийсь час, я набралася досвіду, стала набагато міцнішою, сильнішою, впевненішою в собі. Але на даному етапі, мені здається, що це втрата якихось можливостей для розвитку свого бренду і свого проєкту. Краще я віддам всі свої сили і натхнення в сольний проєкт.

Настя Прудіус (KOLA)
Настя Прудіус (KOLA)

Мені "Голос" дав дуже багато! Я вдячна всій команді. Це кращий проєкт в нашій країні. Я можу про це сказати серйозно - я була на багатьох шоу. Він мене змінив, зробив сильніше.

Я пам'ятаю ще "Нову хвилю" з твоєю участю.

Так, завдяки Новій хвилі я відчула себе справжньою зіркою, тому що з нами там спілкувалися як ніби ми зірки вже вищих ешелонів. Але також через Нову хвилю я не змогла брати участь у цьому році в Нацвідборі на Євробачення. Є закон. Конкурс був у Сочі в 2016 році. У 17-му я вже брала участь у відборі на Євробачення, а в цьому я вже не змогла. Хотіла, прикро.

KOLA і LAUD
KOLA і LAUD

Чула, що ти і LAUD готуєте сюрприз в цьому році. Вірно?

Так! LAUD - мій найкращий друг. Я вірю в нього, як ні в кого іншого. Скоро у нас буде офігенний дует, який підірве. Ми вже два роки пишемо пісню. Пишемо дуже багато демок, вони не підходять. Нам здається, що ми можемо краще. Я сподіваюся, ми видамо щось круте. Це буде колаборація KOLAUD (KOLA + LAUD).

Виступ Насті Прудіус на шоу Х-фактор в 2013 році

Виступ Насті Прудіус на Новій хвилі в Сочі в 2016 році

Нагадаємо, раніше Знай.uа писав, що зірка "Школи" переспівала на Голос країни 10 відомий хіт Біллі Айліш - пощастило Потапу і Насті Каменських.

Крім того, Голос країни 10 змусив Потапа вистрибнути з крісла після перемоги в батлі між тренерами.

А телеведучий Володимир Остапчук на Голос країни 10 отримав стусана під зад від Потапа.